BESTELLEN EN BEZORGEN

VERZENDEN PER POST IS NIET MEER MOGELIJK!

Wegens de maatregelen vanuit de overheid i.v.m. de nieuwe alcoholwetgeving hebben wij besloten te stoppen met het verzenden van alcohol per post. Toch je bestelling via de post ontvangen? Dan kun je terecht bij o.a. Bier Online.

GRATIS BEZORGD IN DE BOLLENSTREEK

Goed nieuws! We bezorgen wél jouw bestelling GRATIS in de Bollenstreek. Plaatsen die hieronder vallen zijn: Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, de Zilk, Hillegom, Lisse, Bennebroek, Vogelenzang, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een e-mail of Whatsapp bericht met meer informatie over het bezorgen van jouw bestelling.

KOM JE NIET UIT DE BOLLENSTREEK?

Kom je niet in aanmerking voor gratis bezorging, bijvoorbeeld omdat je niet in de Bollenstreek woont of onder de 18 bent? Dan zullen wij jouw bestelling annuleren. Voor bezorging buiten de Bollenstreek kun je o.a. terecht bij Bier Online.

LEEFTIJDSCONTROLE

Let op! I.v.m. de nieuwe alcoholwetgeving zijn wij verplicht de leeftijd te controleren bij bezorging. Wij verkopen uitsluitend aan personen boven de 18 jaar. 

LEVERTIJD

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verwerkt in ons systeem. Je ontvangt een bevestiging wanneer je bestelling is ingepakt en klaar staat voor bezorging. Wij doen ons best jouw bestelling binnen 5 werkdagen te bezorgen. 

BETALEN

Je kunt je bestelling veilig betalen via iDEAL. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. 

© 2021 - 2023 De HouseBrouwerij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Bij bezorgen wordt de leeftijd gecontroleerd. Door op 'Oké' te klikken ga je akkoord met deze voorwaarden.