SAMENWERKEN

Samenwerken is versterken en daar houdt De HouseBrouwerij van! Wij breiden graag ons netwerk uit en leren onze klanten graag kennen voor een mooie (langdurige) samenwerking.

HORECA

Onze producten zijn zeer geschikt voor de consumenten in jouw kroeg, café, hotel of restaurant. Maar daarnaast denken wij ook graag mee met lekkere recepten voor een eigen 'huis bier'. Want waarom alleen huiswijn schenken als je ook je eigen huisbier kunt leveren? 

Wij gaan graag met jou om tafel om een eigen bier te ontwikkelen voor jouw restaurant, kroeg of eetcafé. Wij nemen je mee in het hele proces: We bedenken samen een recept, wij laten het bier brouwen en bottelen en verzorgen ook de etiketten voor jouw eigen bier in de huisstijl van jouw bedrijf.

Liever ons bier met jouw eigen huisstijl etiket erop? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

Neem contact op met De HouseBrouwerij om samen om de tafel te gaan voor een eigen 'bier van het huis'. 

De Borrel Koekjes doen het ook erg goed op een plankje voor bij de borrel. Naast nootjes, chipjes en toastjes zijn de koekjes een aangename verrassing op een borrelplank voor jouw gasten!

SLIJTERIJ OF WINKEL

Wij laten iedereen graag kennis maken met onze producten en consumenten zijn er dan ook erg nieuwsgierig naar! Onze bieren zijn verkrijgbaar in fles en zullen een mooie aanvulling zijn op het speciaalbier assortiment in jouw winkel.

Daarnaast vallen de Borrel Koekjes erg in de smaak! Het lekkerste koekje voor bij de borrel is niet zoet, maar ook niet zout en dus overal bij te eten. Het zijn snelle meepakkertjes bij de kassa en een leuke verrassende aanvulling in het slijterij assortiment. Wij hanteren speciale B2B prijzen voor ondernemers.

KADO PAKKETTEN

Verras jouw personeel met een mooi borrelpakket als blijk van waardering voor hun inzet! De HouseBrouwerij levert graag bier en Borrel Koekjes als aanvulling op kadopakketten voor jouw werknemers. Daarnaast kunnen wij ook complete kant-en-klare pakketten leveren met bier, Borrel Koekjes, glazen, t-shirts, bierviltjes etc. Ook mogelijk in eigen huisstijl van jouw bedrijf.

Interesse? Wij maken jouw personeel graag blij met een kerstpakket, borrelpakket, bierpakket of kadopakket. Neem contact met ons op voor meer informatie.

EVENT OF BIERFESTIVAL

Organiseer je een event of een bierfestival? Wij komen graag ons bier bij je schenken! Wij bieden de bezoekers van jouw event of bierfestival een unieke ervaring! Naast lekker bier én een vrolijke lach, vertellen we de bezoekers graag over onze bieren en het brouw proces.

Zin in een feestje? Neem contact met ons op!

© 2021 - 2023 De HouseBrouwerij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Bij bezorgen wordt de leeftijd gecontroleerd. Door op 'Oké' te klikken ga je akkoord met deze voorwaarden.